Преглед и консултация

Прегледът и консултацията са съществена част от всяко дентално лечение. Много често това е и първата среща между пациент и лекар по дентална медицина. Много важно е да се поставят правилните диагнози и да се определят точно Вашите нуждиНазначават се всички необходими допълнителни изследвания – рентгенови снимки, компютърен томограф (CBCT), тестове за алергии и др. ,за да може да получите най-доброто лечение. 

Преглед и консултация

Изготвя се индивидуален план на лечение

В плана на лечение се обсъждат всички възможни варианти, по които може да бъде постигнат желания от Вас резултат. Заедно избираме този вариант, който да отговаря максимално на Вашите нужди. Разясняват се подробно всички етапи от предстоящото лечение, за да сте наясно точно какво предстои. Изготвя се подробно разписан финансов план и се уточнява начина на плащане.

Преглед и консултация при деца

Лечение на детски зъби

Прегледът и консултацията с деца са много съществена част от лечението на детските зъби . Изисква се високо ниво на професионализъм , търпение и индивидуален подход. Много важна част от лечението на детските зъби се явява ролята на родителя. Той трябва да подготви детето за предстоящите посещения при стоматолога . Детските зъби са по-лесни податливи към развитие на кариес и неговите усложнения , за това редовните профилактични прегледи при деца са силно препоръчителни.

преглед и консултация

Преглед и консултация

Този първи етап от всяко дентално лечение е изключително важен , защото служи за полагане на основите на доверието, без което не може да се осъществи пълноценно лечение. Позитивната нагласа, усещането за сигурност и максимланото разясняване на отделните етапи от лечението са ключови за постигането на най-добрите резултати

Call Now