ЕКИП

Ние сме млад и амбициозен екип. Непрекъснато развиваме уменията си с курсове в страната и чужбина за да предоставим най-доброто лечение за нашите пациенти. 

Екип
д-р Стефанов

Интересите му са насочени в областта на хирургията , имплантологията и естетичната дентална медицина. Още със завършването си започва работа във водеща дентална клиника в София ,където успява да натрупа голям опит във всички сфери на денталната медицина. Обича работата с деца. Участва в редица симпозиуми, курсове и допълнителни СИД-ове по време на следването си. Обича да спортува , книгите за личностно развитие ,кино ,срещи с приятели и преходи в природата. Лична философия : ” истината винаги е някъде посредата” .

Ментори : д-р Христови, д-р Кисов, д-р Йорданов

Следдипломна клалификация:

  • “Sofia Dental Meeting 2018”
  • “Стъпка напред към по-добро ендодонтско лечение” д-р Иван Йовчев
  • “Био-миметичен подход при директните възстановявания”  д-р Радослав Аспарухов
  • “Sofia Dental Meeting 2019”
  • “Positive occlusal balancing : Diagnosis and clinical tests”               Prof  Le. Gaal
  • “Direct Composite Restorations on anterior teeth ” Dr. Giancarlo Pongione
  • “Теоритично практически курс за работа с композити MICERIUM” Стефан Петров
Екип
Йорданка Механджиева

Дани е клалифициран зъботехник, завършил образованието си в Manchester Metropolitan University и е член на General Dental Council UK. 

Интересите и са насочени в областта на ортодонтията, дигиталната и естетична дентална медицина. Работи 5 години във водеща ортодонтска лаборатория в Лондон , където натрупва голям опит в сфертата на брекетите и денталните алайнери. Решава да предприеме нови предизвикателства в своята кариера като се завръща в България и започва работа във водеща имплантологична лаборатория в София. Обича да рисува ,съвременните и пластичните изкуства ,книгите и природата. Дани е незаменима част от екипът на BemyDent и помага с решаването на сложни случаи. 

УСЛУГИ

ЗА НАС

КОНТАКТИ

ДОБРЕ ДОШЛИ В
БИМАЙДЕНТ

Заедно ще изготвим индивидуален план на лечение , съобразен изцяло с Вашите нужди и предпочитания. В съвременната дентална медицина няма място за болка и страх. Всички лечения извършени в BemyDent са напълно безболезнени и отговарят на най – съвременните стандарти за качество. Нашата философия се базира на взаимно доверие и предоставяне на най-високо ниво на лечение без компромиси със здравето. 

Да намериш зъболекар в София не е лесно

РАБОТИМ С
НАЙ-ВИСОК КЛАС
МАТЕРИАЛИ

Използването на най-висок клас дентални материали ни гарантира постигането на максимално естетични и стабилни резултати във времето.

Той осигурява най-високо ниво на изолация, което гарантира ,че нашата работа ще бъде извършена според всички съвременни изисквания.

Екип от високо мотивирани млади специалисти , които непрекъснато повишават следдипломната си клалификация ,за да предоставят най-високо ниво на лечение.

Ако Вие сте здравно осигурен пациент , може да се възползвате от това ,което здравната каса покрива за съответната календарна година. Работим и със всички видове допълнително здравно осигуряване.

За Ваше улеснение приемаме плащания и с карта.

Къде да ни
откриете?

Какво е работното време?

 

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК

13:00-20:00

СЪБОТА – с предварителна уговорка

НЕДЕЛЯ – почивен ден

 

Посещението на кабинета

 става с предварително

 запазен час по телефон 

или чрез социалните 

мрежи.

 

 Услуги 

 

Последвайте ни във Facebook и Instagram 

Там споделяме интересни клинични случаи и актуални предложения и промоции.

Станете част от семейството на BemyDent

Address

София, Кв. Гео Милев
ул.Манастирска 8

Phone

0883 560 060

УСЛУГИ

ЗА НАС

КОНТАКТИ

Call Now