Стоматолог София – Гео Милев

Къде да ни
откриете?

Зъболекар в София - Гео Милев
Зъболекар в София - Гео Милев

Работното време : 

от Понеделник до Петък

13:00-20:00

Събота – с предварителна уговорка

Неделя – почивен ден

Посещението на кабинета става само след предварително запазен час.

РАБОТИМ С
НАЙ-ВИСОК КЛАС
МАТЕРИАЛИ

 Използването на най-висок клас дентални материали ни гарантира постигането на максимално естетични и стабилни резултати във времето.

ИЗПОЛЗВАМЕ
КОФЕРДАМ

Той осигурява най-високо ниво на изолация, което гарантира ,че нашата работа ще бъде извършена според всички съвременни изисквания.

Високо мотивирани млади специалисти , които непрекъснато повишават следдипломната си клалификация ,за да предоставят най-високо ниво на лечение.

Ако Вие сте здравно осигурен пациент , може да се възползвате от това ,което здравната каса покрива за съответната календарна година.

Заедно ще изготвим индивидуален план на лечение , съобразен изцяло с Вашите нужди и предпочитания. В съвременната дентална медицина няма място за болка и страх. Всички лечения извършени в BemyDent са напълно безболезнени и отговарят на най – съвременните стандарти за качество. Нашата философия се базира на взаимно доверие и предоставяне на най-високо ниво на лечение без компромиси със здравето. 

Стоматолог - София - Гео Милев

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ИНТЕРАКТИВНИТЕ БУТОНИ ЗА ВАШЕ УЛЕСНЕНИЕ

Address

София, Кв. Гео Милев
ул.Манастирска 8

Phone

0883 560 060

Последвайте ни във Facebook и Instagram 

за да научите повече за нашите актуални предложения . Там споделяме интересни клинични случаи и любопитни статии. Станете част от семейството на БИМАЙДЕНТ.

Call Now